Registreren
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief ontvangen
E-mail:

Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden

Door de toegang tot en het gebruik van de website en de diensten van www.bbqenroken.be verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene verkoopsvoorwaarden.

Prijzen
De vermelde prijzen en eventuele promoties zijn enkel geldig op moment van verschijning op de site. Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief eventuele verzendingskosten.

Verkoopsovereenkomst
Bij het bestellen van goederen via www.bbqenroken.be wordt het verkoopscontract opgemaakt. U aanvaardt dan ook van rechtswege de volledige, onderhavige algemene voorwaarden.
Het verkoopscontract wordt pas definitief wanneer deze bevestigd wordt door de betaling van de prijs door de koper. Tuincentrum Depreitere bvba houdt zich het recht voor een bestelling te weigeren indien bepaalde onregelmatigheden zich voordoen. U wordt hiervan binnen de 48 uur per e-mail van op de hoogte gebracht.

Facturatie
Indien u uw bestelling plaatst als bedrijf, kunt u na opgave van uw volledige gegevens een factuur ontvangen.

Levering
De goederen die op het moment van de aankoop voorradig zijn, zullen zo snel mogelijk na ontvangst van uw betaling thuisgeleverd worden (ten allerlaatste binnen de 14 werkdagen, indien voorradig). In het geval van de aankoop van een serre geldt een andere leveringstermijn. Zie hier voor specifieke details bij het product zelf.
In geval van uitputting van de voorraad wordt u per e-mail op de hoogte gebracht van de mogelijks langere levertijd. Dit laatste kan geen aanleiding geven tot annulatie of weigering van de bestelling en kan niet leiden tot schadevergoedingen. Indien een foutief leveringsadres wordt opgegeven door de koper, of de goederen kunnen op het opgegeven adres niet afgeleverd worden, zullen de kosten voor nieuwe verzending steeds ten laste van de koper zijn. Bij bepaalde gevallen van overmacht kan de verkoper van zijn leveringsplicht ontheven worden (bv oorlog, brand, staking,...). In dit geval wordt de koper onmiddellijk terugbetaald.
Bepaalde producten worden niet thuisgeleverd en kunnen enkel afgehaald worden bij ons in de winkel. Indien dit zo is, dan staat dit steeds duidelijk beschreven in de artikelbeschrijving.

Verlies of beschadiging bij transport
Conform de wet op de handelspraktijken valt verlies en/of beschadiging van een besteld product ten laste van de verkoper. Eventuele schade dient onmiddellijk na ontvangst aan ons te worden meegedeeld. Zoniet kan er geen sprake zijn van terugname of vervanging van de goederen.

Bedenktijd
De Belgische wet op de handelspraktijken van 14 juli 1991 laat de consument toe binnen de 7 werkdagen vanaf de levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de verkoop afziet. De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend, terug gestuurd te worden binnen de 5 werkdagen nadat hij de verkoper via e-mail informeerde. Deze bedenktijd geldt niet bij directe verkoop in onze winkel, of bij op maat gemaakte goederen. Deze bedenktijd geldt evenmin bij een verkoop aan een bedrijf.

Procedure van terugneming
Tuincentrum Depreitere bvba zal teruggezonden goederen weigeren of niet terugbetalen wanneer de originele verpakking geopend werd of wanneer de producten door de koper werden beschadigd of gebruikt. Tuincentrum Depreitere bvba draagt geen enkele kost of verantwoordelijkheid met betrekking tot het door de koper terugsturen van goederen. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden steeds geweigerd en teruggestuurd naar de afzender. Goederen die teruggestuurd worden zonder voorafgaand bericht worden niet aanvaard. Correct teruggestuurde goederen worden binnen de 15 dagen terugbetaald.

Garantie
De garantietermijn en -voorwaarden verschillen van product tot product. Indien u voor een bepaald artikel aanspraak wilt maken op de ervoor voorziene garantie, neemt u met ons contact op via info@depreitere.eu

Klachten
Klachten kunnen per e-mail ingediend worden via info@depreitere.eu . Tuincentrum Depreitere bvba verbindt zich ertoe elke klacht binnen de 7 werkdagen te behandelen en te beantwoorden.

Foto's
De artikelen die wij verkopen worden op onze website zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld. Mocht er, niettegenstaande al onze voorzorgen, zich toch een fout voordoen op onze website dan kunnen wij voor dit feit niet aansprakelijk worden gesteld.